Doe je mee?

Jouw mening is héél belangrijk!

Je hebt geklikt op de button ‘Doe mee!’. Dit is een oproep aan iedereen om in actie te komen. We gaan met elkaar één stem vormen. Op deze manier kan je jouw mening eindelijk laten horen!

Je kunt mee doen door onderstaand formulier in te vullen. We zijn van plan je regelmatig een enquête te sturen. Spreekt het onderwerp je aan dan kan je hem invullen. Wij willen graag weten waar jij tegenaan loopt, wat jouw grootste problemen zijn en wat jij zou willen veranderen. Met al deze antwoorden bij elkaar gaan wij aan het werk. We gaan ermee naar de media, naar de politiek, naar de overheid en andere instanties. Zo staan we met elkaar sterk!

Het formulier bevat zo min mogelijk persoonlijke vragen. We kunnen ons voorstellen dat seksueel misbruik bij uitstek een thema is waarvan je niet te veel informatie gekoppeld wilt hebben aan jouw persoon. Wij behandelen je gegevens AVG-proof, zie onze pagina: ‘Over ons’. Vanzelfsprekend gebruiken wij je gegevens nooit zonder jouw nadrukkelijke toestemming. Als je wel iets wilt betekenen maar niet in ons systeem wilt staan dan kan je ook een mail sturen naar info@stichtingmisbruikt.nl


Mogen we je benaderen voor enquêtes?
Mogen we je benaderen als ervaringsdeskundige?
Mogen we je - als die er komen op termijn - een nieuwsbrief sturen?

Stichting Misbruikt! is verantwoordelijk voor de verwerking van je gegevens. Wij vinden een zorgvuldige omgang met je persoonsgegevens zeer belangrijk. Je kunt meer lezen over het gebruik van persoonsgegevens in ons privacy statement via de website bij “Over ons”.

Ik geef stichting Misbruikt! toestemming voor de verwerking van mijn gegevens. *

Stichting Misbruikt!